Sertifiserte bedrifter (CoC): 20,000

Back to other news

VM i Orientering 2019 – i PEFC-sertifisert skog!

Published on 16 August 2019

Medaljer herrerPEFC fikk invitasjon av Orienteringsforbundet til å overvære en av finaledagene under VM, som ble arrangert i Østfold 12.-17. august. Finaleløpene foregikk i Spydeberg, Østfold, med en flott start- og målarena på Mørk Golfbane. Til sammen deltok 300 løpere fra 48 nasjoner. I tillegg har det gjennom hele VM-uka vært arrangert publikumsløp med til sammen 10.000 deltakere!

I VM fikk orienteringsløpere brynet seg i variert PEFC-sertifisert skog og det var mange tette dueller og en intens kamp om medaljene! På normaldistansen som vi overvar ble det norsk 4. plass i kvinneklassen, fattige 2 sekunder bak bronsen. Og i herreklassen ble det norsk gull og bronse – til Olav Lundanes og Magne Dæhli!

Orienteringssporten og o-løpere er, naturlig nok, veldig aktive brukere av skogen og det vil være nyttig med dialog om bærekraftig skogbruk. Vi ser fram til å flere flotte o-opplevelser og samarbeid med denne utrolig fascinerende idretten!Publikum Vm I Orientering