PEFC GLOBALT - STATISTIKK

Sertifisert skogareal: 3.130 million da
Sertifiserte skogeiere : > 750,000
Sertifiserte bedrifter (CoC): 20,000

Back to other news

Velkommen til Smartpanel i PEFC-familien

Published on 30 September 2019

SmartpanelSmartpanel ble tidligere i år PEFC Sporbarhetssertifisert og ble nylig ønsket velkommen inn i PEFC-familien av Morten Haugerud, markedssjef i PEFC Norge. Fra Smartpanel mottok Marius Heidenberg, fabrikksjef og Andre Bakke, innkjøpssjef fra Smartpanel det synlige beviset (bildet).

Smartpanel er Norges største merkevare og produsent av avanserte trefiberplater (MDF-panel) til hjemmets vegger og tak. Produksjonen er lokalisert i Fredrikstad. Treråvare er største innsatsfaktor og kjøpes inn fra PEFC sertifiserte kilder.

Smartpanel leverer til alle byggvarekjedene i Norge og eksporterer noe, blant annet til Sverige og Nederland. Framover satser Smartpanel på å øke eksporten. Kundene har høye krav til kvalitet og miljø hvor kravet til råvarer med opprinnelse bærekraftig skogbruk inngår.

Smartpanel en del av Byggma-gruppen og fokuserer på å produserer produkter med bærekraft med vekt på miljøet. Innkjøpet er allerede basert på PEFC sertifisert råvare, ved å bli PEFC Sporbarhetssertifisert tar vi ansvar og bidrar til bærekraftig skogbruk både globalt og lokalt, avslutter Andre Bakke.

Les mer om Smartpanel her.