PEFC GLOBALT - STATISTIKK

Sertifisert skogareal: 3.130 million da
Sertifiserte skogeiere : > 750,000
Sertifiserte bedrifter (CoC): 20,000

Back to other news

Webinar - lær mer om bærekraftig bygging

Published on 27 November 2020

Vi må løse klimautfordringen og det jobbes over hele verden som respons på målsettingene i Parisavtalen. Byggenæringen har en nøkkelrolle i målet med å oppnå en karbonnøytral verden, og PEFC tror at bruk av tre som fornybart og klimavennlig råstoff til byggeformål er en del av løsningen.

PEFC arrangerer derfor det internasjonale webinaret «Building a better future with certified timber». Her får du muligheten til å lære mer om hvordan bruk av tre til bygg kan bidra til å løse klimautfordringen sammen med andre bærekraftsmål og viktigheten av sertifisert tre som PEFC.

I webinaret vil vi høre fra tre eksperter på bærekraftig bygging:

  • Mark Wayne Probert fra Binderholz som vil ta oss gjennom produksjonsprosessen, fra bærekraftig skogbruk til innovativ produksjon av massivtre.
  • Paul Jarquin, grunnlegger av REI Habitat som vil snakke om mulighetene i Frankrike hvor regjeringen har bestemt at offentlige bygg skal bygges med minst 50% tre eller andre naturlig materialer.
  • Mark Thomsen som er arkitekt og leder av Eco-Effective Solutions og vil forklare hvorfor arkitekter og rådgivere bør spesifisere bruk av sertifisert tre i bygg.

Webinaret finner sted onsdag 16. desember kl 11-12 og er åpent og gratis for alle interesserte som jobber i tilknytning til byggenæringen. Deltakelse krever påmelding og det er begrensning på antall deltagere. Les mer om seminaret her.

Meld deg på her.

Webinar Malisgarten